Zestaw z crazymodeller odradzam. Kosztuje niemało a do wykorzystania jest niewiele.darkies napisał(a):Pozostało jeszcze pokupować (...) fototrawionkę do Ferrari F50
Innych nie analizowałem. Crazymodellera miałem podczas budowy F50. W sporej części to poprostu wytrawione elementy tamiyowskiego zestawu z powtórzeniem błędów. Wydaje się, że jest masa elementów, a sporo odpada, bo nie ma sensu ich stosować.darkies napisał(a):To jakie inne firmy polecasz? Szukam raczej zestawu typu kombajn, żeby było tego dużo i można było zbajerować model jak się patrzyI najlepiej u jednego sprzedawcy do tych wszystkich zestawów.
TomekWnęk napisał(a):Wszyscy kupują - nikt nie klei
Teraz będę mógł z czystym sumieniem zacząć pracę, bo chwilowo mam wszystko czego mi potrzeba darkies napisał(a):Panowie z Hiroboya mają u mnie plusa, doszło już czwartkowe zamówienie - blachy do Porsche 956, Ferrari FXX i Hondy S2000.
darkies napisał(a):No niestety, zestaw do Hondy S2000 zawiera tylko 1 z 2 blaszek, więc trzeba będzie reklamować. Miał może już ktoś z tym do czynienia? Trzeba odsyłać towar czy nie? Co trzeba im pokazać, żeby udowodnić, iż czegoś brakuje?

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości