A Precyzyjny z Gdańska ze swoja lokomotywą do nas jechał. Skontaktuj się z Kaśką Manikowska i Andrzejem Łopatiukiem czy się do nas wybierają. W grupie zawsze raźniej.matejson napisał(a):Marek, przecież festiwal ważniejszy....![]()
Ja jeszcze nie mogę powiedzieć czy będęBlisko z 3miasta nie mam.
imek46 napisał(a):Skontaktuj się z Kaśką Manikowska i Andrzejem Łopatiukiem czy się do nas wybierają. W grupie zawsze raźniej.
Zapytaj się jaką mieli przygodę odjeżdżając z Lublina. Andrzej zorientował się dopiero w przedziale, że wszystkie dokumenty z kamizelką zostawił u nas na imprezie. A do odjazdu pociągu pięć minut. Dzwoni do mnie co robić. W trzy minuty byłem na miejscu. Całe szczęście że to nie daleko. Żeby nie było że biegłem- radiowozem na sygnale dowiozłem im te dokumenty. Także jak widzisz każdy ma swoje przygody z koleją, ale tak ogólnie to nie ma co na nią narzekać. Ja co roku jeżdżę PKP na wakacje, kiedyś też jeździłem na zawody modelarskie. Koniec końców masz być i jużmatejson napisał(a):imek46 napisał(a):Skontaktuj się z Kaśką Manikowska i Andrzejem Łopatiukiem czy się do nas wybierają. W grupie zawsze raźniej.
Już to zrobiłemOni jadą pociągiem, a ja mam już dość polskiej kolei... Rok temu wracając z Kielc całą podróż przesiedziałem po turecku przy WC razem z pudłami od modeli. Wybiorę chyba swoje 4 kółka jak kogoś jeszcze znajde chętnego.

Lucas HS napisał(a): niedosyt po Warszawce
_iceboy napisał(a):Chętnie bym się i zjawił, ale trzeba by jakiś transport zorganizować.
_iceboy napisał(a):...ale trzeba by jakiś transport zorganizować.

Tomasz Mańkowski napisał(a):Icuś, przecie Ci mówiłem, że jedno miejsce u mnie powinno być wolne
Kuba P. napisał(a):Jeśli mi nic nie wypadnie to postaram się zajrzeć jednego dnia (pewnie w sobotę). Mogę Cię wziąć.
rollingstones napisał(a):Ej - kociaki muszą być obowiązkowo !
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości