Pierwszy temat

Coś nie działa tak jak trzeba ? Czegoś brakuje ? Planowane przerwy w działaniu forum.

Re: Pierwszy temat

Postprzez draz » wtorek, 18 września 2007, 16:18

Poza pamiętną dyskusją o wolnym działaniu forum kilka miesięcy temu nie pamiętam aby jakiś inny temt tak szybko obrastał w posty.

Dłubię logo, może z wieczora uda mi się je pokazać publice...

Chcemy aby ruszyło jakoś w przyzłym tygodniu - to zalezy od bazy, od kontaku z ludzmi, a jak bedzie bez bazy, otwieramy i przerzucamy ręcznie co się da. Komu się będzie chciało, przerzuci co jego i już.
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Reklama

Postprzez Seweryn » wtorek, 18 września 2007, 16:39

:) Ja też sie cieszę że nareszcie będzie sie przeglądało forum bez rzucania miesem ;o)
Seweryn

Postprzez Gośka ( Klakierek) » wtorek, 18 września 2007, 17:05

Jak sie wszyscy meldują na nowym-starym forum to nie będę gorsza :D

Witam wszystkich ;o)
Gośka ( Klakierek)

Postprzez Grzegorz Szłyk » wtorek, 18 września 2007, 17:17

Obrazek

:->
Grzegorz Szłyk

Postprzez michal.s » wtorek, 18 września 2007, 17:24

Witam pierwszą Panią na forum :)

Skoro Draz już poruszył temat logo to ja pokaże co do tej pory wymyśliłem.

Koncepcji jest sporo, do realizacji przeszły narazie dwa pomysł, brakuje mi umiejętności posługiwania się grafiką wektorowa żeby to ładnie zrobić :?

Takie dwa moje projekty :arrow:

1.

Obrazek

2.

Obrazek
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
michal.s

Ojciec założyciel

Postprzez cruenzo » wtorek, 18 września 2007, 18:08

witam towarzystwo...czyżby kończył się czas banicji i powrót do korzeni?? :D

matejson napisał(a):koledzy z Modelworka nie ucieszyli sie z reaktywacji n'PWM i skasowali mój wątek :lol: :-/ :x

niestety...oni PWM traktują jak konkurencję...a szkoda.
Ostatnio edytowano czwartek, 1 stycznia 1970, 01:00 przez cruenzo, łącznie edytowano 1 raz
cruenzo

Postprzez mr.jaro » wtorek, 18 września 2007, 19:05

michal.s napisał(a):2.

Obrazek

Michalku, bez cienia zlosliwosci, ale "profesjonalna" nalezy pisac przez "j", a nie przez "i".

Hmm, panowie, poczekajcie jeszcze troszeczke z logo. Po oficjalnam otwarciu forum trzebaby sie jeszcze wspolnie nad tym gornolotnym "profesjonalna" zastanowic. Na moj gust brzmi to odrobine arogancko. To rowniez bez cienia zlosliwosci, a raczej jako skromna propozycja.
mr.jaro

Postprzez Grzegorz2107 » wtorek, 18 września 2007, 19:12

mr.jaro napisał(a):
michal.s napisał(a):2.

Obrazek

Michalku, bez cienia zlosliwosci, ale "profesjonalna" nalezy pisac przez "j", a nie przez "i".

Hmm, panowie, poczekajcie jeszcze troszeczke z logo. Po oficjalnam otwarciu forum trzebaby sie jeszcze wspolnie nad tym gornolotnym "profesjonalna" zastanowic. Na moj gust brzmi to odrobine arogancko. To rowniez bez cienia zlosliwosci, a raczej jako skromna propozycja.

Brzmi źle, nie wiem czy arogacko, czy po prostu mało adekwatnie. Profesjonaliści sprzedają swoje modele i tym słowem reklamują towar. Z jakimi modelami np. na serwisach aukcyjnych kojarzy się to słowo nie muszą przypominać :mrgreen:
Grzegorz2107

Postprzez draz » wtorek, 18 września 2007, 19:15

No to ustalmy na Prawdziwa. Też będzie ok, a nabiera już mistycznego charakteru.
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Postprzez mr.jaro » wtorek, 18 września 2007, 19:26

cruenzo napisał(a):
matejson napisał(a):koledzy z Modelworka nie ucieszyli sie z reaktywacji n'PWM i skasowali mój wątek :lol: :-/ :x

niestety...oni PWM traktują jak konkurencję...a szkoda.

Wcale tego tak nie odebralem. Machanie banerkami na ich podworku, bez pytania o zgode, tez chyba nie jest najlepszym dowodem wyczucia. Tym bardziej, ze ich regulamin jednoznacznie reguluje te sprawe.

Oczywiscie to takze nie ma byc zadna proba obrony kogokolwiek. Staram sie spojrzec na to w miare obiektywnie. Powiedzonka typu "traktują jak konkurencję" moga tylko niepotrzebnie zaostrzyc sytuacje. Zatem proponuje zostawic ten temat w spokoju, tym bardziej, ze nasze Forum jeszcze na dobre nie ruszylo...
mr.jaro

Postprzez mr.jaro » wtorek, 18 września 2007, 19:32

Bartku, prosze, poczekajmy troche z ta nazwa. Forum ruszy, wiecej ludzi zacznie tutaj zagladac (a tego jestem pewien), i bedzie wiecej ciekawych pomyslow na ten temat. Nie chce tu prowadzic propagandy, ale bardzo podobalo mi sie rozwiazanie podobnego dylematu na bylym Modelistowaniu. Przeciez nie musimy tego robic "na wczoraj".

Pozdrawiam
Jarek Meissner
mr.jaro

Postprzez michal.s » wtorek, 18 września 2007, 19:54

mr.jaro napisał(a):Michalku, bez cienia zlosliwosci, ale "profesjonalna" nalezy pisac przez "j", a nie przez "i".

:oops: mały błąd...

:lol:

Już poprawiłem :P
michal.s

Ojciec założyciel

Postprzez draz » wtorek, 18 września 2007, 19:58

Spoko, możemy poczekać, mnie się nie spieszy, to zawsze można zmienić, a nazwą i tak jest PWM.
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Postprzez michal.s » wtorek, 18 września 2007, 20:04

Zapytam Was jeszcze, co ze skórką, stylem forum (szata graficzna) odpowiada Wam taka niebieska czy coś innego byście chcieli ?
michal.s

Ojciec założyciel

Postprzez c3p0 » wtorek, 18 września 2007, 20:29

Ja tam się już przyzwyczaiłem do tych kolorków. Z barwami nie ma co przesadzać bo zrobi się odpustowo, a tego byśmy nie chcieli.
c3p0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sprawy pwm.org.pl