No to mały up...
Niestety już w piątek wiedziałem że nie wyrobię się w zakładanym terminie bo wyskoczył mi weekendowy wyjazd, więc prace nieco zwolniły.
Dziś pierwszy raz walczyłem z kalkami carbonowymi... uważam to za remis ze wskazaniem przewagi na stronę kalek. Po części jest to wina mojego braku wprawy, po części samych kalek (m.in. duże nadlewki bezbarwnego na otworach na pasy, czy też tak naprawdę nieistniejące "nacięcia" na zagięciach - zauważyłem to dopiero przy nakładaniu pierwszej kalki i drugą już poprawiłem wycinając bezbarwną "zakładkę") prawdopodobnie gdybym do dyspozycji miał SOLa a nie tylko SETTERA to udało by się uniknąć powstałych "zagnieceń" jednak ponieważ elementy te i tak w ostatecznym modelu nie będą zbyt widoczne to nie przejmuję się tym zbytnio. Mam natomiast świadomość że na "grube" Carbonowe projekty jeszcze dużo za wcześnie dla mnie.
Deska - podoba mi się to jak wyszła, ale niestety mała wtopa też jest - napis SUBARU powinien być jedną wnękę wyżej... zauważyłem to dopiero kilka godzin po wklejaniu.

Dwie fotki ze wstępnych przymiarek wnętrza:
malowanie ręcznego niezgodne z instrukcją ale zgodne ze zdjęciem a przy tym wygląda "żywiej".
Sporo rzeczy jeszcze będzie poprawianych - np. obtarcie srebrnej farby na osłonie pedałów.
Pozdrawiam, Andrzej Mościński.