greatgonzo napisał(a):Oszukali Cię! Dali Ci sprężynę od gieeski pięćsetki....
Tak, masz racje. Dzięki!!! Dopiero teraz zwróciłem na to uwagę. Spróbuję ten błąd naprawić.
greatgonzo napisał(a):Oszukali Cię! Dali Ci sprężynę od gieeski pięćsetki....

TomekWnęk napisał(a):...po co maskowałeś koła?... Chęć uniknięcia pękania i łuszczenia się farby na oponie przy zakładaniu wyginaniu?
Że to taki miszcz prostej?greatgonzo napisał(a):Raczej solidnie zetrzeć na środku 'na kwadratowo'. Tył, znaczy.
greatgonzo napisał(a):Raczej solidnie zetrzeć na środku 'na kwadratowo'. Tył, znaczy.
TomekWnęk napisał(a):Że to taki miszcz prostej?greatgonzo napisał(a):Raczej solidnie zetrzeć na środku 'na kwadratowo'. Tył, znaczy.
Kazik napisał(a):Nie no faktycznie mogłeś je trochę bardziej przytrzeć przed fukaniem Clear Grey Tone.
To ja o takim zamknięciu mówie. Nie dosłownym, torowym.greatgonzo napisał(a):W normalnej eksploatacji opony mają jakiekolwiek ślady zużycia 1,5 - 2 cm od krawędzi.
Tyle, że IMVHO do takiej turystyki na autobahn - czyli nudy panie, nudy.greatgonzo napisał(a):No i Haja to przecież czysto turystyczny motocykl
Wiem, wiem, że dla Ciebie to nie jazda ale ja miętki jestem i na kolano co zakręt nie schodze ;)greatgonzo napisał(a):Ach takim zamknięciu
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości