Nomad_fsoak napisał(a):0402 mają wymiar 1x0.5mm...
WestBikers napisał(a):No wyszło naprawdę super - z bezbarwnego Zero rezygnujesz?
Macio4ever napisał(a):Możesz zrobic zbliżenie po bezbarwnym na większej powierzchni? Jestm ciekaw faktury, bo to 1K więc skurzcz musi miec po odparowaniu.
Macio4ever napisał(a):Niebieski kolorek wypas.
Fred-k2 napisał(a):A gdzie upchniesz baterie (to mniejszy problem) i przełącznik?
Mr. Headshok napisał(a):Diody potrzebują (o ile się nie mylę) 3.2 V, więc dwie baterie, tzw. "pastylki" (znasz na pewno - są w licznikach "Sigmy") 2 X CR2032 lub jeszcze mniejsze LR41 wsadzę pod siedzenie. Wyłącznik lub przycisk (są dostępne również takie mikro SMD) też tam mam zamiar schować. Najlepszym rozwiązaniem byłby jakiś wyłącznik magnetyczny/zbliżeniowy, ale nie wiem czy są tak mikro.
Mr. Headshok napisał(a):Masz na myśli SMD?
Mr. Headshok napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem byłby jakiś wyłącznik magnetyczny/zbliżeniowy, ale nie wiem czy są tak mikro.

Fred-k2 napisał(a):Gdzie się zaopatrywałeś? Kwiatowa?
Fred-k2 napisał(a):...Z tym układem to ja mogę w wolnym czasie coś poszukać, może coś się urodzi.
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości