Embraer 170, B737 - szukam zdjęć detali

Jeśli chcesz porozmawiać o prawdziwych latających maszynach lub szukasz dokumentacji do swojego modelu - napisz o tym tutaj.

Embraer 170, B737 - szukam zdjęć detali

Postprzez Maciek_66 » czwartek, 2 grudnia 2010, 19:16

Hasegawa wypuściła Embraera 170, kaleczki kupiłem, no i zamierzam go zbudować. Poszukuję jednak zdjęć pomocnych do poprawy wyglądu modelu, a więc głównie podwozia, może wysuniętych klap. Może ktoś ma takowe zdjęcia detalików naszych, czyli LOT-owskich, Embraerów?
Poza tym posiadam B 737 - 400 i prośba dotyczy również tego samolotu.
pozdrawiam

Maciek Żywczyk
Maciek_66

Reklama

Re: Embraer 170, B737 - szukam zdjęć detali

Postprzez Intruder » środa, 8 grudnia 2010, 10:36

Maciek_66 napisał(a):Hasegawa wypuściła Embraera 170, kaleczki kupiłem, no i zamierzam go zbudować. Poszukuję jednak zdjęć pomocnych do poprawy wyglądu modelu, a więc głównie podwozia, może wysuniętych klap. Może ktoś ma takowe zdjęcia detalików naszych, czyli LOT-owskich, Embraerów?
Poza tym posiadam B 737 - 400 i prośba dotyczy również tego samolotu.

Witaj Maciek, wysunięte klapy możesz znaleźć w wielu filmikach np. na youtube. Podam jeden adres do takiego właśnie filmu:

http://www.youtube.com/watch?v=YhrSIUO3n3w

Jeżeli, chodzi o inne detale takie jak podwozie, wiele zdjęć znajdziesz w google grafika wpisując np. Embraer 170 spotting. I tak samo z B-737. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem. ;o)

Pozdrawiam Intruder.
Intruder

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste