michalp78 napisał(a): To jest ćwiczebny wyrzutnik bombowy
Oczywiście, tak
michalp78 napisał(a): To jest ćwiczebny wyrzutnik bombowy

Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnychcrustian napisał(a):No nie teraz to już przegiąłeś wypowiadam Ci wojnę.Zabraniam robienia samolotów,wracaj do pancerki na tentychmiast Ty TY, aż mi słów brakuje.Powołam świętą inkwizycję modelarzy latadeł i będę Cię ścigał.Co TY w ogóle wyprawiasz i co sobie wyobrażasz,hmmm? W ogóle się nie słuchasz kolegów lotników
crustian napisał(a):No nie teraz to już przegiąłeś wypowiadam Ci wojnę.Zabraniam robienia samolotów,wracaj do pancerki na tentychmiast Ty TY, aż mi słów brakuje.Powołam świętą inkwizycję modelarzy latadeł i będę Cię ścigał.Co TY w ogóle wyprawiasz i co sobie wyobrażasz,hmmm? W ogóle się nie słuchasz kolegów lotników

crustian napisał(a):No nie teraz to już przegiąłeś wypowiadam Ci wojnę.Zabraniam robienia samolotów,wracaj do pancerki na tentychmiast Ty TY, aż mi słów brakuje.Powołam świętą inkwizycję modelarzy latadeł i będę Cię ścigał.Co TY w ogóle wyprawiasz i co sobie wyobrażasz,hmmm? W ogóle się nie słuchasz kolegów lotników
Marek Naja napisał(a):Zrobiłem sobie taką próbę wielkości czcionki. Mniejsza jest wielkości napisu S31. Sam nie wiem, wydaje mi się, że bardziej odpowiedni jest większy napis.

Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychPowrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości