przez Georg01 » poniedziałek, 20 grudnia 2010, 19:35
Świetna robota, bardzo udany model. Podoba mi się to gięcie blach. Zawsze mnie ciarki przechodzą jak to widzę na modelach i pomyślę sobie o drapaniu powierzchni. Brawo za odwagę i znakomity rezultat. Jedyna uwaga - dobrudziłbym boki kadłuba i skrzydła od góry na sucho i na mokro. Ale nie za mocno, taki delikatny make up .
Niestety, nie podoba mi się to uginanie blach. Malowanie mogłeś wybrać ciekawsze, ale i to wygląda całkiem dobrze. Szkoda że brak jest zdjęć wnętrza ( edek nie widoczny). Ogólnie ciekawy model , powodzenia w konkursie.
Są i gwizdy i brawa czyli najlepsze co się może przydarzyć w galerii Dzięki za wszystkie komentarze.
hacz napisał(a):Mam pytanie co to za "brud" na ogonie po prawej stronie?
To jest... brud. Model nie jest zawerniksowany, musiałem z jakiegoś zakamarka wyciągnąć paluchem resztkę łosza i przy ustawianiu pobrudziłem ogon. Nie zauważyłem tego wcześniej na szczęście łatwo zetrzeć.
Pozdrawiam Piotrek Surma Na warsztacie F4F-3 Hobbyboss 1/48
Kołpak i śmigło faktycznie za czyste w porównaniu z resztą modelu. Znalazłem jedną nieścisłość - ten egzemplarz miał niestandardową instalację anteny radiowej.