Na razie tyle, teraz kilka kabli do kokpitu i malowanko.

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Tak z ciekawości mógłbyś zrobić zdjęcie kadłuba Kometa przy jakimś popularnym myśliwcu abym mógł porównać proporcję ?

hacz napisał(a):No widzę, że kolega mnie wyprzedziłale to nic. Tak na marginesie Okrach fajne maszyny. Ten Komet to Pactrami malowany?

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Jeszcze raz dzięki. Nie wiem czemu ale ubzdurałem sobie, że Komet był takim małym ogórkiem a tu niczego sobie maszyna.

hacz napisał(a):Kokpit już gotowy, a ja nie mam jeszcze wybranego malowania.![]()
MIRO napisał(a):Jeśli chcesz wykorzystać fabryczne kalki, to pozostaje Ci tylko biała 18
Jaho63 napisał(a):Wcisnąłbym Ci jakiegoś asaale tutaj za dużo ich nie ma. Sam byłbym wdzięczny za jakąś malowankę samolotu F.Wojdicha. Ale jest gdzieś malowanie Kometowego Top Scoringa, Ryll'a (miał ponoć 4 zwycięstwa
) szukać?

hacz napisał(a):A to czemu coś z ''54'' jest nie tak?
Murek napisał(a):hacz napisał(a):A to czemu coś z ''54'' jest nie tak?
Akurat ten samolot miał większe okienka boczne za kabiną, widać to na zdjęciu, którego link wstawiłeś.

MIRO napisał(a):A może biała 14? http://www.xs4all.nl/~robdebie/me163/wh14.htm

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości