Czy to Humber Snipe?

Jeśli chcesz porozmawiać o prawdziwych pojazdach wojskowych lub szukasz dokumentacji do swojego modelu - napisz o tym tutaj.

Moderator: xenomorph

Czy to Humber Snipe?

Postprzez Mikro144 » czwartek, 13 stycznia 2011, 00:38

W drugim tomiku "Od Acromy do Zwycięzcy", na stronie 56 jest umieszczone poniższe zdjęcie.
Obrazek

Mam poważne wątpliwości czy to Humber Snipe. Atrapa chłodnicy, otwory po bokach maski, drzwi kierowcy i inne są zupełnie inne niż w znanych mi do tej pory Humberach.
Tak np. wygląda Super Snipe (super-bo ma mocniejszy silnik) Montgomerego. Od razu widać, że to inne auto.
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=3224

Więc co to jest na zdjęciu? Może ktoś kojarzy takie auto?
Obrazek
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
Mikro144

Reklama

modele polskich samolotów

Re: Czy to Humber Snipe?

Postprzez siara1939 » czwartek, 13 stycznia 2011, 00:58

Wyglada jak Wolseley.
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Re: Czy to Humber Snipe?

Postprzez Mikro144 » czwartek, 13 stycznia 2011, 02:24

Dzięki. Pogooglowałem i znalazłem zbliżone ale kryte. Nie udało mi się znaleźć takiego samego bez dachu. Albo to jakiś pieruńsko rzadki okaz a;bo jednak jeszcze inny samochód.
Obrazek
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
Mikro144

Powrót do Pojazdy wojskowe - rzeczywiste