Link do artykułu i zdjęć na aviateam.pl
Już widzę głosy tych, którzy będą pisać: że za duży napis, że czcionka nie ta, a tak poza tym to powinno być w naszym języku.
Mi zaś osobiście się podoba, ładnie komponuje się z sylwetką maszyny
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnych
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnychcrustian napisał(a):TAAA....ale już na skrzydłach od dołu szachownica jest monstrualnie wiegachna.A ja nadal chcę w gotyku i po polsku i pod kabiną wzorem USA jakaś "goła baba".Bo nie będę kleił tak nudnego modela.

Jacek Bzunek napisał(a): Co więcej szachownica na stateczniku też ma cywilizowane rozmiary.
crustian napisał(a):TAAA....ale już na skrzydłach od dołu szachownica jest monstrualnie wiegachna![]()
qalimar napisał(a):Jak widać czcionka typowo hamerykańska, a więc wypacykowano go pewenie jeszcze podczas reinkarnacji w Stanach.
young napisał(a):O dziwo 1502 ma małe szachownice na spodzie.
qalimar napisał(a):Jak widać czcionka typowo hamerykańska, a więc wypacykowano go pewenie jeszcze podczas reinkarnacji w Stanach.
nobie1973 napisał(a):Najlepsze jest to że wygląda jakby ktoś sobie na pamiątkę wyciął poszycie z namalowaną szachownicą ze statecznika pionowego…
nobie1973 napisał(a):Najlepsze jest to że wygląda jakby ktoś sobie na pamiątkę wyciął poszycie z namalowaną szachownicą ze statecznika pionowego…Trzeba sprawdzić czy czasami nie wisi gdzieś w sali tradycji w Powidzu…
Jacek Bzunek napisał(a):Ciekawostką jest widoczna na zdjęciu pamiątka po 1506.
...cars that were like wild ferocious animals.
Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości