Skoro ma być czarna to po co ją na biało malowałeś?darkies napisał(a):Kasta oszlifowana, pomalowana Mr. Base White oraz pozbawiona pominiętych "dodatków" i ponownie pomalowana podkładem pod malowanie czarnym.
Skoro ma być czarna to po co ją na biało malowałeś?darkies napisał(a):Kasta oszlifowana, pomalowana Mr. Base White oraz pozbawiona pominiętych "dodatków" i ponownie pomalowana podkładem pod malowanie czarnym.
TomekWnęk napisał(a):Skoro ma być czarna to po co ją na biało malowałeś?Skoro ma być czarna to po co ją na biało malowałeś?darkies napisał(a):Kasta oszlifowana, pomalowana Mr. Base White oraz pozbawiona pominiętych "dodatków" i ponownie pomalowana podkładem pod malowanie czarnym.

Trzymać się będzie, sama farba też się będzie trzymać. Jeśli odłaziła przy złapaniu za element to znaczy że ten przed malowaniem był brudny.darkies napisał(a):kupiłem go kiedyś (...)bo polecił mi go sprzedawca, pan Grzegorz, w WW w Rzeszowie. Tak jakoś wyszło, że potem zacząłem eksperymentować z nim jako podkładem i dawał dobre wyniki, więc został. Trzymać plastiku się trzyma dobrze, można go polerować, szlifować, ścierać
A tu się nie zgodzę. Surfacer się tak specyficznie "naciąga" przy wysychaniu. Basewhite to taka biała farba.darkies napisał(a):zachowuje się jak surfacer.
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości