Konkurs Dremel

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

Konkurs Dremel

Postprzez dremel » piątek, 4 lutego 2011, 09:25

Jesteś miłośnikiem modelarstwa? Niezależnie od tego czy jesteś amatorem, czy fachowcem, zapraszamy Cię na oficjalny FanPage marki Dremel - producenta wyspecjalizowanych, wielofunkcyjnych elektronarzędzi, przystawek i akcesoriów do prac precyzyjnych. Na profilu znajdziesz praktyczne informacje dotyczące modelarstwa, majsterkowania itp. Dodatkowo śledząc nasz profil, już od 7 lutego masz możliwość wygrać wysokiej klasy narzędzia marki Dremel.

http://www.facebook.com/DremelPolska
dremel

Reklama

Re: Konkurs Dremel

Postprzez Mecenas » piątek, 4 lutego 2011, 09:36

A jak ktoś nie jest użytkownikiem facebooka to się sam dyskwalifikuje na starcie, tak?
Pozdrawiam,
Michał Sindera
Mecenas

100-lecie Niepodległości

Postprzez Kamil Feliks Sztarbała » piątek, 4 lutego 2011, 09:40

nie ma cie na fejsbuku to nie istniejesz.. takie czasy
Kamil Feliks Sztarbała

Postprzez Mecenas » piątek, 4 lutego 2011, 09:49

Tyle dobrze, że chociaż Google wyrzuca wyniki z moim nazwiskiem...
Pozdrawiam,
Michał Sindera
Mecenas

100-lecie Niepodległości

Postprzez klajus » piątek, 4 lutego 2011, 09:52

Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):nie ma cie na fejsbuku to nie istniejesz.. takie czasy

I jestem z tego dumny :twisted:
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne...
http://pawelklaja.blogspot.com
Tekst roku:
[..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
klajus

Postprzez Kamil Feliks Sztarbała » piątek, 4 lutego 2011, 10:03

Mecenas napisał(a):Tyle dobrze, że chociaż Google wyrzuca wyniki z moim nazwiskiem...

czyli istnieją pogłoski, że istniejesz:>
Kamil Feliks Sztarbała

Postprzez GrzeM » piątek, 4 lutego 2011, 14:19

A ja się przyłączyłem. Na Fejsbuku istnieję, Dremela poważam i lubię. Może przy okazji coś wygram? Żona też (jest po liceum plastycznym - snycerka).
GrzeM

Postprzez dremel » niedziela, 6 lutego 2011, 11:03

Aby wziąć udział w nadchodzącym konkursie wymagane jest posiadanie konta na Facebooku.

Ale nic straconego, już niedługo powstanie miejsce w którym będziecie mogli zapoznać się z możliwościami narzędzi Dremel,a jednocześnie wziąć czynny udział w tworzeniu projektów. Dodatkowo planujemy wiele dodatkowych konkursów. Wiecej informacji już niebawem.

Z pewnością poinformujemy was o tym.

Dremel
dremel

Postprzez Pan_Cerny » niedziela, 6 lutego 2011, 14:01

dremel napisał(a):Z pewnością poinformujemy was o tym.
Dremel

Drogi Drumelu

dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Woda sodowa uderzyła do główki?
Marketing na portalach społecznościowych jest teraz modny. Kiedy wejdziesz na NK i friendface'a?
Tymcza!
Marek
Mam zmienne IP i się tego nie wstydzę.
Pan_Cerny

Postprzez Frosty » poniedziałek, 7 lutego 2011, 16:15

Pan_Cerny napisał(a):
dremel napisał(a):Marketing na portalach społecznościowych jest teraz modny. Kiedy wejdziesz na NK i friendface'a?

Tak cię to boli, że pojawiło się info o konkursie?

Mnie irytuje, że do drugie gołoszenie w dziale "giełda" jest niczym innym niż linkiem do znanego portalu aukcyjnego... I muszę z tym żyć.
"Deliberty planned fighter sweep went just as we hoped. The Mig's came up. The Mig's were aggressive. We tangled. They lost"
- Col. Robin Olds, shortly after operation "Bolo", Ubon, Thailand
Frosty

Postprzez Jaho63 » poniedziałek, 7 lutego 2011, 17:10

A ja Dremela nie lubię. Miniwiertarki są za masywne, frezy nie wyosiowane idealnie, rzucają. To już lepsze (mówię o naszych modelarskich-plastikowo-żywicznych pracach) za parę złotych takie miniwiertareczki plus frezy jubilerskie (te są droższe, po c.4zł od sztuki, ale za to idealnie wyosiowane) plus płynny regulator napięcia. W efekcie koszty zbliżone a komfort pracy nie do porównania.
P.S. To tylko oczywiście zdanie jednego użytkownika, na dodatek nie istniejącego w prawdziwym, facebookowym świecie! :lol:
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Postprzez karambolis8 » poniedziałek, 7 lutego 2011, 20:36

Do tych wiertarek, które Jaho pokazuje trzeba mieć szczęście. Szczególnie jak się kupuje wysyłkowo. Kiedy wybierałem swoją rozważałem i właśnie taką. Poszedłem do sklepu, żeby sprawdzić jak to wygląda w rzeczywistości. Pan podłączył do prądu, zamocował wiertło i włączył. Szczyt wiertla zataczał kółeczka 4mm... Kupiłem Proxxona :mrgreen:
karambolis8

Postprzez Pan_Cerny » wtorek, 8 lutego 2011, 00:42

Frosty napisał(a):
Pan_Cerny napisał(a):
dremel napisał(a):Marketing na portalach społecznościowych jest teraz modny. Kiedy wejdziesz na NK i friendface'a?

Tak cię to boli, że pojawiło się info o konkursie?

A niech sobie robią konkursów ile wlezie, mają na to budżet, więc niech się tak promują.
Martwi mnie to, że ktoś się rejestruje na forum jako "Dremel", myśli sobie że ludzie tu będą sikać po nogach ze szczęścia, a tubylcy zamiast go zignorować to dyskutują z brandem. Gdyby ten ktoś był rzeczywiście z dremela i się podpisał np. "Zdzisław Kapusta młodszy specjalista do spraw nowych mediów Dremel Polska" i zaprosił na konkurs to by było OK.
A tak, niedługo będziesz gadał z parówką Morlina albo z jakimś czopkiem na hemoroidy, bo wpieprzanie się w społecznościówki jest świeżą modą wśród reklamodawców.

Osobiście wolałbym się dowiedzieć, że np. Kuba P. jest "ambasadorem marki" BMW i dlatego tak nam często klaruje wyższość tej firmy nad wszystkim innym. On przynajmniej w trakcie reklamy podaje jeszcze jakieś przydatne informacje historyczno-techniczne.

P.S. Mam palnik dremela. Ale wiertarkę mam taką jak pokazał Jahu63 i uważam że jest idealna. Ta dremelowa jest dużym, nieporęcznym grzmotem.
Tymcza!
Marek
Mam zmienne IP i się tego nie wstydzę.
Pan_Cerny

Postprzez Frosty » wtorek, 8 lutego 2011, 05:10

W sume wiem co masz na myśli. Można reprezentować firmę, ale wypada to robić swoim nazwiskiem.

P.S Wiertarka robi się fajna jak do niej dokupić "flexi-shaft" czy jak to się nazywa. Tyle że ten dodatek kosztuje niemal tyle, co samo narzędzie... Tym niemniej będę musał sobie taki sprawić... Do lutownicy zresztą też sie przymierzam.
"Deliberty planned fighter sweep went just as we hoped. The Mig's came up. The Mig's were aggressive. We tangled. They lost"
- Col. Robin Olds, shortly after operation "Bolo", Ubon, Thailand
Frosty

Powrót do Oferty sklepów i firm