Africa Corps

Inkubator, tutaj rodzą się tematy godne przesunięcia do FAQ - prawd objawionych. Dyskutujemy na temat technik, narzędzi i chemii modelarskiej.

Africa Corps

Postprzez Kicuś » niedziela, 6 lutego 2011, 04:05

Witam,

Zastanawiam się jak najlepiej wykonać na winiecie podłoże z temacie Africa Corps.
Na razie przychodzi mi tylko do głowy trochę piasku, na to ziemia doniczkowa pomalowana na jasny, żółty kolor.
Mam jednak wrażenie, że to nie jest najlepsze rozwiązanie.
Bardzo proszę o radę jak wykonać to w sposób najbardziej przymonijący rzeczywistość.
Pozdrawiam
Kicuś
Kicuś

Reklama

Re: Africa Corps

Postprzez Kamil Feliks Sztarbała » niedziela, 6 lutego 2011, 13:55

ponoć nie powinno się odpowiadać pytaniem na pytanie, ale co mi tam..
mógł byś wyjaśnić czym szczególnycm różnić by się miała pustynna sceneria z pojazdami DAK, od innej pustynnej scenerii.
no i nie bardzo pojmuje tą ekwilibrystyke lingwistyczną. dziwi bowiem posługiwanie się na polskim forum angielską nazwą niemieckiej formacji.

a jeżeli chodzi o twoje dylematy techniczne, to możesz na przykład poszukac na forum hasła 'pucek'
Kamil Feliks Sztarbała

Re: Africa Corps

Postprzez Kicuś » niedziela, 6 lutego 2011, 22:07

Odpowiadam na pytanie: niczym ale wydawało mi sie, że podając konkretny temat winiety będzie łatwiej udzielić pomocnej i konkretnej odpowiedzi.

Dziękuję za podpowiedź w wyszukiwaniu odpowiedzi.
Pozdrawiam
Kicuś
Kicuś

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje