Dla porównania jakie to bydle postawiłem obok Fw-190 1:48

RH napisał(a):Po za tym He był projektowny jako bombowiec strategiczny ,którego niemcy wcześniej nie posiadali.Jeden z nich nawet byl zaprojektowany do przenoszenia broni nuklearnej( całe szczęście ze te swiry tego nie zastosowały).
Axel1st napisał(a):RH napisał(a):Po za tym He był projektowny jako bombowiec strategiczny ,którego niemcy wcześniej nie posiadali.Jeden z nich nawet byl zaprojektowany do przenoszenia broni nuklearnej( całe szczęście ze te swiry tego nie zastosowały).
A ja zawsze myślałem, że jedną z podstawowych ról bombowca strategicznego jest przenoszenie broni jądrowej... Stany Zjednoczone mają bombowce strategiczne z a-bombami i nikt jakoś nie mówi, ze to świry...
Axel1st napisał(a):RH napisał(a):Po za tym He był projektowny jako bombowiec strategiczny ,którego niemcy wcześniej nie posiadali.Jeden z nich nawet byl zaprojektowany do przenoszenia broni nuklearnej( całe szczęście ze te swiry tego nie zastosowały).
A ja zawsze myślałem, że jedną z podstawowych ról bombowca strategicznego jest przenoszenie broni jądrowej... Stany Zjednoczone mają bombowce strategiczne z a-bombami i nikt jakoś nie mówi, ze to świry...
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychPowrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości