Tomek
A G napisał(a):
Niemieckim znawcom pokazywałem wagony TOLOLOKO z serii DRB (Deutsche Reichsbahn) wskazując na białe oznaczenia.
Kiedy usłyszeli, że to "Abziechbilder" zbaranieliBrak efektu srebrzenia i super delikatny podkład.

Patterson napisał(a):A ja muszę powiedzieć, że bardzo elegancki model, wygląda doskonale - gratuluję.
A G napisał(a):Secundo: cena zaporowa. Co należy rozumieć pod tym stwierdzeniem.?
Oczywiście chciałbym aby wysiłki i nakłady na powstanie nowego modelu dały firmie KASĘ/CASH/GELD.
Po to jest firma. Płaci podatki, ZUSy i inne obciążenia.![]()
...cars that were like wild ferocious animals.
rObO87 napisał(a):ciach. Ale sam chyba przyznasz, że te 170 zł za Rosomaka (jeśli dobrze pamiętam) to całkiem sporo... Niemniej prędzej czy później i tak go kupięMam nadzieję, że Star będzie nieco tańszy bo jego bankowo chcę mieć. A może jakaś zniżka symboliczna dla zamawiających Rośka i Stara?
Ale sam chyba przyznasz, że te 170 zł za Rosomaka
inna super nowość
rObO87 napisał(a):A G napisał(a):Secundo: cena zaporowa. Co należy rozumieć pod tym stwierdzeniem.?
Oczywiście chciałbym aby wysiłki i nakłady na powstanie nowego modelu dały firmie KASĘ/CASH/GELD.
Po to jest firma. Płaci podatki, ZUSy i inne obciążenia.![]()
Doskonale zdaje sobie sprawę z tego. Ale sam chyba przyznasz, że te 170 zł za Rosomaka (jeśli dobrze pamiętam) to całkiem sporo... Niemniej prędzej czy później i tak go kupięMam nadzieję, że Star będzie nieco tańszy bo jego bankowo chcę mieć. A może jakaś zniżka symboliczna dla zamawiających Rośka i Stara?
yar75 napisał(a): Może jakiś rabat dla forumowiczów
Powrót do Oferty sklepów i firm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości