Warsztat
Chciałem także podziękować wszystkim za wsparcie w czasie prowadzenia warsztatu, dyskusje i pomysły, a także cichym kibicom

kitt94 napisał(a):Może drugi egzemplarz, poprawiony i udoskonalony?
JGucwa napisał(a):Pomysł bardzo mi się podoba. Jednakże szczęki umieściłbym po zewnętrznych stronach kadłubów. Umieszczenie ich tylko na jednym wygląda nieco dziwnie - taka asymetria. Ogólnie odbiór modelu bardzo pozytywny.
pik napisał(a):PLUS za oryginalny pomysł, koncepcję i konstrukcję. MINUS za wykonanie, w tym szczególnie za malowanie.
Jaro1941 napisał(a):Może model nie jest idealny ale i tak jestem pełen podziwumam ten model PM i wiem ze zrobić z tego zestawu coś co by przypominało spitfire to nie taka prosta sprawa, a ten całkiem niezle się prezentuje
spiton napisał(a):Ciekawe.
Lubię takie pomysły ,-)).
drabik napisał(a):Fajowo i giciowoTak mnie zawsze frapowało - a jakby tak jeden i drugi pilot miał odmienne koncepcje życiowe i chciał je realizować skręcając w przeciwne strony?
![]()
Milos - Jarkowi pewnie chodziło o przyklejenie szczęk po przeciwnych stronach obydwu silników czyli po zewnętrznej machiny. A tak faktycznie wyjdzie na to, że ten z lewej ma bardziej drapieżne usposobienie... Jestem absolutnie na tak:)
No i myślę, że podwójny dyplom śmigiełkowy Ci się bezsprzecznie należy
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 25 gości