CH-53 G UN Revell 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

CH-53 G UN Revell 1:48

Postprzez RH » niedziela, 13 lutego 2011, 14:15

Na razie dość prezentacji staroci ,i najwyższy czas na pokazanie ostatni wymęczonego modelu :)
Model śmigłowca transportowego CH-53 G użytkowanego przez Niemieckie sily powietrzne
tutaj w malowaniu z misji ONZ Revell 1:48 formy jeszcze z 85r!

Ot i nowy modelik zrobiony na szybko ,który dedykuje wszystkim krytykom.
Niech mają satysfakcję i trochę ponarzekają .Idąc im na przeciw ja sam osobiście rozpocznę tą "młockę " Tak wiec model kompletnie skopany ,grube szyby malowanie tez do kitu wypłowiałe z jakimiś czarnymi cieniami wirniki tez nie lepsze . A wo gule wielka KICHA !!! :)
Formy jeszcze z 1985r
ZADOWOLENI KOLEDZY ! BO ja tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
RH

Reklama

Re: CH-53 G UN Revell 1:48

Postprzez piotr dmitruk » niedziela, 13 lutego 2011, 16:26

A właśnie że (przynajmniej na tych małych fotkach) model wygląda lepiej niż poprzednie, trochę cieniowania, delikatne ślady eksploatacji i efekt jest ciekawszy. Być może są babole, ale oceniamy na podstawie tych zdjęć i tu trudno jest je wychwycić.
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Re: CH-53 G UN Revell 1:48

Postprzez spiton » niedziela, 13 lutego 2011, 17:14

Zgodzę się z Piotrem. Ale dopiero wasz potrafi wydobyć detal. Zdecydowanie polecam.
spiton

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli