ROMAN napisał(a):Niedługo skończy się ten serial i o jego niuansach będą wiedzieli tylko ci co śledzą ten wątek.
Kazik napisał(a):ROMAN napisał(a):Niedługo skończy się ten serial i o jego niuansach będą wiedzieli tylko ci co śledzą ten wątek.
Tak jak przy każdym modelu z dużą ilością detali których nie można zobaczyć na pierwszy rzut oka.
ROMAN napisał(a): Do takiego wraku było by dobrze coś tam rozerwać w tej idealnej tapicerce.
Slash napisał(a):Tego modelu nie można oglądać w całej jego postaci...

siara1939 napisał(a):Nie prezentuje sie chyba w calosci tak zle?![]()
Fred-k2 napisał(a):siara1939 napisał(a):Nie prezentuje sie chyba w calosci tak zle?![]()
Oj Siara, źle. Tam Ci nawet jeden dekiel odpadł od koła![]()

ROMAN napisał(a):Jeszcze tylko deczko bardziej tłustego zacieku przy wlewie paliwa i cuit bardziej zmatow tylnie lampki a przynajmniej jedną bo wyglądają jakbyś je dopiero co nabył i zamontował. Nie pasują do styranych życiem lamp przednich co bardzo fajnie wygląda.

Fred-k2 napisał(a):Nie ogarniam jak wy robicie te brudzenia itp, mnie to przerasta. Ja se nawet z washem nie radzę.
BALROG napisał(a):Fred-k2 napisał(a):Nie ogarniam jak wy robicie te brudzenia itp, mnie to przerasta. Ja se nawet z washem nie radzę.
Witaj w klubiejam też zielony
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości