subgrafik napisał(a):...dziekuje za milo spedzony czas
w gronie kolegow modealrzy...
Hihi i jeszcze Ci się język plącze
Żałuje że nie byłem...
subgrafik napisał(a):...dziekuje za milo spedzony czas
w gronie kolegow modealrzy...
Paweł Leszczyński napisał(a):Żałuje że nie byłem...
...cars that were like wild ferocious animals.
Adrianowro napisał(a):EsKeL napisał(a):
W pancerce 1/48- klasa otwarta
I Tygrys - fotki nie znalazłem jeszcze
Ponadto "Krowy" dostały puchar( dorodny byczek) od firmy TORO model - za co w imieniu swoim i krów dziękuje
SKYRAIDER napisał(a):W trakcie sędziowania podchodzi do nas "przedstawiciel jakiegoś klubu - koszulka z opisem"
i pyta" sędziujecie tą klasę ? odp. tak, mogę coś zasugerować (zaczyna pokazywać palcem), NIE !!!!!!
Kasia i Andrzej byli zbulwersowani tą postawą, takich ludzi trzeba eliminować ze środowiska.

Marek ,zawsze gdzie Ty to i Twoje wydumane ja .Oprócz zaściankowych miszczostw Polski w Toruniu wszędzie wszystko jest be.O jakich uprawnieniach Ty piszesz -wracamy może do czasów L.O.K-u? do leśnych dziadków?.Jaki regulamin stanowi inaczej w podoba się nie podoba -chyba Twój.Henio jako sędzia główny miał prawo decydować o WSZYSTKIM co z sędziowaniem związane.Co do gremium które niby było odstawione na boczny tor -przecież to od Was był człowiek wyglądający nieco hm... wiesz o co chodzi.Po za tym wiesz dobrze że ekipa IPMS-u to ludzie którzy zdobyli ,zdobywają w Europie wiele nagród i dobrze wiedzą co robią
Slash napisał(a):SKYRAIDER napisał(a):W trakcie sędziowania podchodzi do nas "przedstawiciel jakiegoś klubu - koszulka z opisem"
i pyta" sędziujecie tą klasę ? odp. tak, mogę coś zasugerować (zaczyna pokazywać palcem), NIE !!!!!!
Kasia i Andrzej byli zbulwersowani tą postawą, takich ludzi trzeba eliminować ze środowiska.
Ja na przykład trochę przeszkadzałem sędziom, ale uprawnienia są:
SKYRAIDER napisał(a)::e
Chyba jeszcze Ci w głowie szumi,
co jest be ?! głowa Cię boli czy co, impreza świetna, tylko niektóre oceny do kitu.
nie jestem alfą i omegą, ale swoje wiem, staram się być obiektywnym, jeżeli mam wątpliwości to pytam.
Radecki napisał(a):Jak co roku wrzuciłem trochę zdjęć na bloga,
http://radedtzky.blogspot.com/2011/02/v ... om-26.html
Jeśli ktoś ma ochotę pooglądać, zapraszam.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości