bbandi napisał(a):Piękna robota, bardzo mi się podoba - szczególnie lakier mnie urzekł

.
Dzięki bardzo.
Oj nie koniecznie głębia ostrości na coś wspólnego z oświetleniem
Model ładnie i czy to wykonany kilka rzeczy można by poprawić, ale i tak reprezentuje niezły poziom.
Wystarczy tylko na przyszłość popracować trochę nad metalizerami i będzie super.
Pozdrawiam
Wracając do zdjęć, ustawiałem jak największą przysłonę, zdjęcie i tak robiło się wieki (kilka sek.) ale upieram się przy swoim, kolejne zdjęcia (a mam już odpowiednie żarówy) będą mam nadzieje o niebo lepsze

, cieszę się również Kazik, że model jest do przyjęcia.
Właśnie z tym i wieloma innymi rzeczami mam problem, ale metalizery to dla mnie pomyłka, stosowałem wszystkie pomysły i podpowiedzi Waldka,czytałem na forum, pytałem innych, nie wychodzi mi i już

. Alclad, którego tak wszyscy chwalą poszedł jak "kranówa" i po wielu próbach się skończył, przerzuciłem się na super metalizery Gunze, to co mi się nie podoba to to, że nie da się zrobic prawdziwgo chromu (czyli potwierdza się brak umiejętności), natomiast na plus jest to ,że są cholernie twarde po wyschnięciu i mozna je polerować. Teraz w R1 zrobiłem rame super metalizerem i zastanawiam się czy kłaść jeszcze na to bezbarwny