Ogólne wrażenie jest OK. Ocena i jej waga zależy w dużej mierze od tego, czy jest to Twój jeden z pierwszych modeli czy nasty.
W ramach forumowego, konstruktywnego czepialstwa

1) Można dopatrzeć się śladów łączenia form (obudowa kolumny kierownicy, pucha pod skrzynią biegów) i śladu po wypychaczu pod maską (to cóś przed chłodnicą, co blokuje dopływ powietrza), obudowa koła zapsaowego (od spodu)
2) Na mój krzywy nos malowałeś białym po kolorze tapicerki, bo wyłazi kolor spod białego. SIedzenia sosobiście zrobiłbym bliżej matu/półmatu)
3) Niekonskwentne pomalowanie wnętrza komory silnikowej, tzn widzę żółte przewody i jakieś żółte elementy, które w realu mają zapewne inny kolor
4) Fabryczny chrom = miejsca po odcięciu z ramki, mogę się mylić ale na zdjęciu od spodu widać niezabepieczone miejsce odcięcia na zderzaku. Tu częściowo zgadzam się z Kazikiem - nie zawsze ten chrom jest do bani ale zawsze trzeba przymaskować miejsca odcięcia, co utrudnia idealne wykończenie.
5) Warto zapuścić delikatnie linie podziału, a jeżeli to zrobiłeś to trochę moim zdaniem za słabo.
Witamy na forum i mam nadzieję, że będziesz pokazywał tutaj Swoje prace.