Okrach napisał(a):Brudzing jednakze sprawia wrazenie jakby Cie juz znudzil - ciekawie pobrudzona dolna pokrywa silnika ale na reszte zabraklo chyba sil i checi.
Okrach napisał(a):Dolne powierzchnie sa czyste jakby jakis mechanik zawziecie je pucowal.
Murek napisał(a):Fajnie by było jakbyś się skoncentrował na modelu a nie na tym co myślałem i czy na coś miałem siły, bo tego wiedzieć nie możesz![]()
Murek napisał(a):Nie są czyste tylko tak wyglądają, pisałem o tym wcześniej. Poza tym wolę jak model jest "niedobrudzony" niż przesadnie ubrudzony, w czym niektórzy gustują i pokazują także na tym forum...
Murek napisał(a):Prezentujac swoj model tutaj nie unikniesz innych subiektywnych komentarzy, ktore sila rzeczy beda odbiegac o Twojej, takze subiektywnej, oceny
spiton napisał(a):Modelarz powinien być psychicznie przygotowany na zniszczenie swojego modelu.
spiton napisał(a):W Bytomiu "na żywca" Twoje modele wyglądały elegancko. Ale brakowało im malarskiej ekspresji
Murek napisał(a):odchodzenia od detalowania na korzyść wszelkich technik malarsko-modelarsko-artystycznych uplastyczniających i urealniających
Murek napisał(a): odchodzenia od detalowania na korzyść wszelkich technik malarsko-modelarsko-artystycznych uplastyczniających i urealniających.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 4 gości