donalyah00 napisał(a):Nieźle te fotki wyglądają. Pełen potencjał tej techniki może być widoczny w długich, acz "cienkich" modelach okrętów... Przypomnij proszę jakiego użyłeś oprogramowania.
donalyah00 napisał(a):Wracając do modelu - może warto z sepiowego fragmentu drzwi "zgubić" tą gumową odbojnicę? Zamiast niej wystarczyłby chyba sam złachany dookoła otwór montażowy. Jak prowizorka to prowizorka.

siara1939 napisał(a):Zrobilem asfalt do zdjec.
spiton napisał(a):siara1939 napisał(a):Zrobilem asfalt do zdjec.
Takiego asfaltu to nawet u nas nie robią ,-)).

siara1939 napisał(a): Mam plan zrobic zdjecia do galerii w plenerze, przy porzuconych budynkach, oraz w okolicach placu budowy.
ROMAN napisał(a):No no no, ostatnie fotki są super ale całość aż się prosi o winietę lub dioramę. Taki model musi mieć tło. Powinien. Pięknie jest.
daddycustomizer napisał(a):Wydaje mi się że powinieneś przybrudzić coś jeszcze bardzo delikatnie, a więcej nie bo zepsujesz efekt swojej poprzedniej pracy.
wuen napisał(a):siara1939 napisał(a): Mam plan zrobic zdjecia do galerii w plenerze, przy porzuconych budynkach, oraz w okolicach placu budowy.
z widoczną budką z piwem, przy której stoi "posilająca się" grupka fachowców...

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości