jarek38 napisał(a):Szykuje się bardzo ładna perełka do Twojej kolekcji. Co postanowiłeś w sprawie naciągów?
Mam nadzieję, że nie wyjdzie najgorzej, a z tą perełką... hmm na pewno Avia model, który będzie się wyróżniał u mnie na półce, zarówno pod względem kolorystycznym jak i samej budowy maszyny. Jeśli chodzi zaś o same naciągi no cóż będą to moje trzecie w karierze cały czas się uczę, testuję różne techniki. A z racji, że mam już tylko kilka godzin to wiem, że na eksperymenty czasu zabraknie i wyjdzie jak wyjdzie.
Jaho63 napisał(a):Wahałem się, bo w sumie fajne robisz modele, nawet bym powiedział, że świetnie je wykańczasz, a nie chce znów kolejnej batalii o to, co się, komu bardziej libi, ale nie "pasi mi" to niestaranne wykonanie oznaczeń (różnej grubości odstępy od obwódki) i ta, no pokraczna "77". Sorry.
Jeśli chodzi o pierwsza część postu to cóż odpisze skromnie "dzięki"

, jeśli zaś chodzi o falę krytyki

napiszę tak Avia jest moim pierwszym modelem, którego buduję bez użycia kalkomanii. Sam widzę, zresztą chyba najlepiej, że nie wszystko jest super świetnie na tzw. wypasie

, ale na chwilę obecną lepiej nie będzie. Mam jeszcze tyle modeli do sklejenia ... kiedyś na pewno opanuję wszystkie techniki modelarskie, no chyba że prędzej się zestarzeję. Za krytykę podziękuję i już pomału odsyłam do galerii, którą mam nadzieję przed 24 stworzę.
Tym czasem model już tylko zostało skleić do kupy no i poprowadzić te nieszczęsne naciągi.