Kuba P. napisał(a):Prawda to. Tamiya czy nawet nitro nanoszone pędzelkiem potrafi takie cuda.

Arcturus napisał(a):Kuba P. napisał(a):Prawda to. Tamiya czy nawet nitro nanoszone pędzelkiem potrafi takie cuda.
Dziękuję, w takim razie kupię sobie to cudo i przetestuję. Czy można ten klej stosować także do części przeźroczystych?
Arcturus napisał(a): Czy można ten klej stosować także do części przeźroczystych?

karambolis8 napisał(a):Ja do przeźroczystych stosuję mieszankę Humbrol Poly Cement (zwykły gęsty) + Tamiya Extra Thin. Sama Tamiya za szybko parowała, żeby mocno związać oszklenie, a jak posmaruję za dużo, to niszczy szybkę, tak jak koledzy wyżej napisali.
Macio4ever napisał(a):Ja kleję szyby Tamiya Craft Bond albo Micrscale Crystal Clear albo można zwykłym wikolopodobnym.
HK napisał(a):Macio4ever napisał(a):Ja kleję szyby Tamiya Craft Bond albo Micrscale Crystal Clear albo można zwykłym wikolopodobnym.
Vacu też?
HK napisał(a):Macio4ever napisał(a):Ja kleję szyby Tamiya Craft Bond albo Micrscale Crystal Clear albo można zwykłym wikolopodobnym.
Vacu też?

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości