pik napisał(a):choc malowanie kontrowersyjne
pik napisał(a):No całkiem ładnie, choc malowanie kontrowersyjne, ale chyba powinno być w dziale Galeria? Gdzie jest info o skali i producencie zestawu???

Aleksander napisał(a):Piękny - jak to Spitfire. Podoba mi się malowanie - jak uzyskałeś taki "ciepły" wygląd?
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Aleksander napisał(a):Piękny - jak to Spitfire. Podoba mi się malowanie - jak uzyskałeś taki "ciepły" wygląd?
Pięknę to jest P-40ale faktycznie "ciepły" idealnie pasuje, bo tak wlaśnie miło i ciepło wygląda.

Aleksander napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Aleksander napisał(a):Piękny - jak to Spitfire. Podoba mi się malowanie - jak uzyskałeś taki "ciepły" wygląd?
Pięknę to jest P-40ale faktycznie "ciepły" idealnie pasuje, bo tak wlaśnie miło i ciepło wygląda.
Co do urody, to konsensus jest tu: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=15733![]()
A Spitfire Darka rzeczywiście fajny!
Aleksander napisał(a): jak uzyskałeś taki "ciepły" wygląd? To werniksowanie, czy kwestia oświetlenia do zdjęć?
Darek Trzeciak napisał(a):Który ładniejszy? Nie wiem. Podobają mi się oba. I Kittyfire i Spithawk
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości