Tolo,
Merytorycznie...
"Husarskie skrzydło" to godło malowane na pojazdach 11 Dywizji Kawalerii Pancernej - mniej więcej od połowy 2004 roku
Cyferka pod skrzydłem oznacza jednostkę
"1" ( lub raczej "4" bo to na fotkach jest bardzo słabo widoczne ) - 34 Brygada Kawalerii Pancernej / Żagań
"2" - 10 Brygada Kawalerii Pancernej / Świętoszów
"3" - nie stwierdzono
"4" - patrz "1"
"5" - 17 Wielkopolska Brygada Zmechanizowana / Wędrzyn
"6" - 5 Lubuski Pułk Artylerii / Sulechów
"7" - 4 Zielonogórski Pułk Przeciwlotniczy / Czerwieńsk
"14" - 69 Leszczyński Pułk Przeciwlotniczy / Leszno
Oznaczenia taktyczne - to naklejki ( przynajmniej to co widziałem na własne oczy w Świętoszowie ), a nie malowane od szablonu, więc warianty z "przeciętymi w pół" czy "przeciętymi na ćwiartki" raczej obecnie nie występują.
Poza tym pokazałeś jedynie oznaczenia taktyczne jedynie dla pododziałów pancernych - nie wiem czy tam są jakieś etatowe Stary.
Star ( ale nie 266 tylko "Staro-man" ) poddodziału alarmowego w 10 BKPanc, miał - o ile dobrze pamiętam - oznaczenia kompanii dowodzenia...
"60 w kole" - to oznaczenie występuje chyba jedynie na Leopardach
Do tego przydały by się pewnie tablice i numery rejestracyjne...
Może zamiast kombinować z godłami i oznaczeniami taktycznymi, posłużyć się jakąś ogólnodostępną fotką wojskowego Stara 266? Np. z wikipedii...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... AR_266.jpgMasz tu tablice i numery rejestracyjne, i oznaczenie taktyczne - pozostaje dodać jedynie numer malowany na tylnej klapie paki i gotowe...
Choć dla purystów to i te tablice rejestracyjne będą "mało typowe" bo to wzór 2000, a produkcja Stara 266 włąśnie w 2000 roku została zakończona...