Dokładnie o tym zdjęciu mówiłem, zastanawiałem się też czy to nr.33 czy 38. Z reszty trudno cokolwiek zobaczyć. Oglądałem też zdjęcia valrusa i na razie kicha, brak pomysłu.
Oj dawno nic nie robiłem, choróbsko mnie zmogło okrutnie. W końcu udało mi się zrobić część linek ( myślałem że już wszystkie), ale jeszcze są przy pływakach.
Jako podstawkę zrobię katapultę, może ma ktoś pomysł lub fajne zdjęcia jak ją przybrudzić. Laura już raczej tak zostanie jak jest.Opinie mile widziane, poprawić zawsze można.
Z katapulty zrezygnuję , zostawię ją dla Jake. Model właściwie skończony, sporo pracy miałem przy tych pływakach. Jak wiecie najgorsze są poprawki i nawiercenie otworów było zajęciem bardzo wrednym. Ale w końcu się udało i jestem zadowolony że to już koniec i to że robiłem go w konkursie bo inaczej dołączył by go grona pułkowników . Jedno zdjęcie reszta będzie w galerii.
Prawie zrobiłem ten 2 model . Dół można uznać za skończony ( malowanie), góra wymaga trochę poprawek. Zonka nie pokazuję ( maska oderwała kawałek farby podczas malowania hiromaru).