Moderator: xenomorph
spiton napisał(a):Jeden z najbardziej efektownych nowoczesnych czołgów. Na mojej liście Nr 1. Ma klasę.
klajus napisał(a):spiton napisał(a):Jeden z najbardziej efektownych nowoczesnych czołgów. Na mojej liście Nr 1. Ma klasę.
No czołg jest efektowny. Zajefajna bryła...
A model Ci się podoba?
klajus napisał(a):spiton napisał(a):Jeden z najbardziej efektownych nowoczesnych czołgów. Na mojej liście Nr 1. Ma klasę.
A model Ci się podoba?
spiton napisał(a):klajus napisał(a):spiton napisał(a):Jeden z najbardziej efektownych nowoczesnych czołgów. Na mojej liście Nr 1. Ma klasę.
A model Ci się podoba?
Zobaczymy jak go pomalujesz ,-))).
Mam takiego w 72, tylko pustynnego ,-)).

author21 napisał(a):Miałem okazję dotknąć tego czołgu, a nawet na ten czołg wejść w Bovington. Ta powierzchnia antypoślizgowa na nim jest słabo wyrazista (albo wcale jej nie ma), na modelu nawet bez robienia zabiegów chropowatości byłoby OK. Ten z jednostki stacjonujacej w Bovington nie miał jej wcale, kolory miał takie jak twój model.

klajus napisał(a):W sumie skończyłem go malować i teraz czas na farby olejne.
Przemek - MaXus napisał(a):klajus napisał(a):W sumie skończyłem go malować i teraz czas na farby olejne.
Czekam więc na efekty. Planujesz mocne brudzenie, czy bardziej subtelnie? No i czy jakieś tło dla niego jest w planach?
klajus napisał(a):Na razie użyję olejów do zróżnicowania zieleni i czarnego.
Co do brudzenia to tak i nie, będzie upiaszczone podwozie i koła a góra raczej lekko zakurzona.
klajus napisał(a):Pytając o tło masz na myśli podstawkę? jeśli tak to na razie nic nie planuję.
klajus napisał(a):Mam też plan zrobić go trochę na mokro, tak jakby stał na deszczu i trochę przesechł.
rollingstones napisał(a):Pawciu - polecam Ci te specyfiki AK są naprawdę fajne Idealnie pomogą ci w tych pracach
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości