Wróciłem własnie z Tomaszowa.
Fajnie zorganizowana impreza. Modele bardzo przyjemne, dużo fajnych rzeczy. Samych modeli może zbyt dużo nie było, chociaż co mnie bardzo zaskoczyło - jakość prezentowanych prac zdecydowanie trzymała poziom. Chyba przez ostatnie kilka lat, kiedy nie zaglądałem na te imprezy wiele zmieniło się na plus. Jakiś taki zbudowany tym jestem.
Podobał mi się bardzo malutki P.8 i duży Spitfire Mk VIII. Widziałem fajnego Spitfire Mk.V 1:48 w malowaniu Zumbacha, był ciekawy StuG III G z wnętrzem. Ogólnie - fajnie.
Dobry pomysł z Kamilowymi warsztatami, porządnie pokazane na dużym ekranie za pośrednictwem kamery. Przy okazji - Kamil, to malowanie Junkersów nazywali "Arabesken" albo "Meandermuster"

Przy okazji konkursu skoczyłem do Skansenu Rzeki Pilicy zobaczyć "Lufcika" i fajnie było, bo wojsko tam prezentowało sprzęt, można było pooglądać broń, pogadać. Super sprawa. Jak jutro chłopaki pojeździcie Lufcikiem to zróbcie fotkę. Super!
Pozdrawiam spotkanych Kolegów. Dawno nie widzianych, tych nigdy nie widzianych. Do zobaczenia na jakiejś kolejnej imprezie. Bawcie się dobrze wieczorem
ps - zdjęć nie mam, bez aparatu byłem...