Model w barwach Defender Squadron 1998 oczywiście z Izraela.

ministersan napisał(a):Fajny modelik i rzeczywiście przydała by się fotka ze zbliżeniem. Jak się składało? Mam ochotę takiego skleić i nie wiem, czy Academy to będzie dobry wybór (cenowo na pewno).
RH napisał(a):ministersan napisał(a):Fajny modelik i rzeczywiście przydała by się fotka ze zbliżeniem. Jak się składało? Mam ochotę takiego skleić i nie wiem, czy Academy to będzie dobry wybór (cenowo na pewno).
Raczej nie .To raczej "prostak' wśród modeli .Wredne szybki (jak soczewki ,wnętrze też nie rewelacyjne .No chyba ze ktoś chce sie zabawić w "sado macho' i wszystko tworzyć hand madeLepiej kopić Hasegawę (podobno tez go robią w tej skali)
PiotrekS napisał(a):RH napisał(a):ministersan napisał(a):Fajny modelik i rzeczywiście przydała by się fotka ze zbliżeniem. Jak się składało? Mam ochotę takiego skleić i nie wiem, czy Academy to będzie dobry wybór (cenowo na pewno).
Raczej nie .To raczej "prostak' wśród modeli .Wredne szybki (jak soczewki ,wnętrze też nie rewelacyjne .No chyba ze ktoś chce sie zabawić w "sado macho' i wszystko tworzyć hand madeLepiej kopić Hasegawę (podobno tez go robią w tej skali)
Robi, od października 2010 jest jako nowość w ich katalogu, ale jest to wznowienie i porównywalne jakością od Academy. Cena ok 30 $.
http://www.hasegawa-model.co.jp/e-w/NEW ... 09928.html
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości