Bond napisał(a):Taak , no to nieźle podjaraliście człowieka i Hajnel teraz rozpocznie ściśle tajne opowieści...
Tak to jest moja słodka zemsta
Bond napisał(a):Taak , no to nieźle podjaraliście człowieka i Hajnel teraz rozpocznie ściśle tajne opowieści...

Hajnel napisał(a):Polecam to,sporo fotek i informacji 723 strony tylko o jednym![]()

K.Y.Czart napisał(a):W którym to roku było Hubercie, jeśli mogę spytać? Może gdzieś na siebie wpadliśmy w tych zamierzchłych czasach?
Przepraszam za OT i pozdrawiam
Krzysiek
dewertus napisał(a):Moja przygoda z AW to początek lat 90 ubiegłego wieku (91-95, przy czym jeśli mnie pamięć nie myli, to praktyczne elementy szkolenia szybowcowego do III klasy realizowałem w lecie 1992 roku).
Hajnel napisał(a):
Jaho63 napisał(a):Hajnel napisał(a):
Heniuś, tak oglądam tego Twojego MiGa i mam pytanie, czy "panelowałeś" go niesymetrycznie, czy to tylko tak na zdjęciach wychodzi? Tzn. czy to, co robiłeś na lewym ciemniejsze na prawym też? Czy przypadkowo?
Oczywiście jeśli pamiętasz.
Hajnel napisał(a):to moje zdanie i mój gust a z nim jak z d..ą, każdy ma swoją
Hajnel napisał(a):Model (według mnie)powinien być w wykonaniu jak najbardziej zbliżony do orginału ale to moje zdanie
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości