Witam.
Trochę odskoczyłem i nie było aktualizacji na bieżąco ale pokaże efekty dotychczasowych prac.
Wnętrze można powiedzieć, że prawie skończone, bo trochę ubytków jeszcze jest i trzeba mały retuż zrobić tu i ówdzie.
Tak jak wspomniałem boczki drzwiowe jak i fotele dostały carbon, oraz pasy bezpieczeństwa i te podtrzymujące koło zapasowe.
Przyznam się bez bicie, że trochę trudności sprawiły mi te pasy, gdyż pierwszy raz robiłem taki zabieg i jestem średnio z tego zadowolony. W planach miałem wykorzystać zestaw HD, ale go gdzieś posiałem i zastąpiłem Crazy Modeler i tu małe rozczarowanie tasiemki nie chciały przechodzić przez te sprzączki i musiałem zadowolić się taką imitacją z papieru.
Tak więc na razie wszystko złożone na sucho do korekty

oraz pryśnięte tym samym lakierem jak w przypadku Subaru Imprezy czyli lakier bazowy biały z palety lakierów samochodowych STANDOX kasta oraz elementy karoserii

Na dorobienie - naprawienie uszczelki szyby przedniej mam już patent ale to na sam koniec już wszystko gotowe.
Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie zadowalający. Teraz powalczę ponownie z maskowaniem karoserii pod drugi kolor - czerwony.
pozdrawiam
Paweł