Alclady, polerowane aluminium i stal nierdzewna, z kropelką metal primera żeby nie odłaził pod 'złym dotykiem'.
Nie chcę tego lakierować bo metaliczność trochę zaniknie, ale nie wiem co zrobić żeby wash nie wlazł pod kalki.
Slash napisał(a): Na fotce z lewej burty, te prostokąciki pod kabiną odbijają światło jakby były wypukle (czyt. pofalowane poszycie).

Slash napisał(a):Miło, że jako pancerniak sprawdzasz się w takim temacie.

Stroju napisał(a):(...)już mi się udało położyć ostatnią i jak odkładałem model dotknąłem łokciem rozpalonej żarówki z lampki i ręka mi zeszła na świeżą farbę na kadłubie, bach jedna strona do zmycia, potem jak już się udało punktowo zmyć to złapałem przypadkowo za farbę z drugiej strony, a jak odkładałem model żeby już nie był w moich destrukcyjnym uścisku wsadziłem skrzydło w wacik pełen farfocli który się przykleił do pasa na spodzie skrzydła... No to już zacząłem wyglądać jak wcielenie ragemana, przed rzuceniem modelem o ścianę powstrzymała mnie myśl o sumie jaką wydałem na dodatki i farby.![]()
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości