Hendon, UK - wizyta

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: Hendon, UK - wizyta

Postprzez author21 » czwartek, 21 lipca 2011, 10:15

Byłem, widziałem. Polecam Duxford - więcej okazów lotniczych a i również trochę panzerki, np Stug III, Panzer IV itp
author21

Reklama

Postprzez Jaho63 » poniedziałek, 10 października 2011, 22:36

Widzieliście w Hendon Defianta? Ja usłyszałem, że jest przemalowywany, ale na zdjęciach Icka też go nie widzę. Nie było też Ki-100, co zauważyłem dopiero teraz. :oops:
Hannants obok muzeum to zwyczajny, mały modelshop. Prawdziwa hurtownia jest w okolicach Norwich, we wschodniej Anglii. Osobiście więcej ciekawych pozycji znalazłem w sklepie przy muzeum niż w tym Hannantsie. Ja dojechałem do muzeum busem (204). Autobusy jeżdżą co 4 minuty, a od przystanku jest 6 minut piechotą. Ze stacji metra też jest bliziutko, ale miałem wykupioną kartę Oyster tylko na trzy strefy, dlatego podjechałem autobusem.
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Postprzez _iceboy » poniedziałek, 10 października 2011, 23:15

Jaho63 napisał(a):Widzieliście w Hendon Defianta? Ja usłyszałem, że jest przemalowywany, ale na zdjęciach Icka też go nie widzę. Nie było też Ki-100, co zauważyłem dopiero teraz. :oops:

Gdy ja byłem to był i Ki 100 w hali "Milestones of aviation" a defianta faktycznei nie było, był tylko Battle z tych ochydnych wynalazków.
_iceboy

Postprzez Jaho63 » poniedziałek, 10 października 2011, 23:59

Hiena zobaczyłem na zdjęciach Icka właśnie. Pytałem tylko o Defianta. W miejscu Ki-100 obecnie stoi Meteor Mk.I. :twisted:
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea