Jedno słowo - świetny.
Enjoy

Moderator: xenomorph

Panzer napisał(a):Już mają, czy jeszcze mają?Bo model wymiotło ze sklepów w ciągu tygodnia. Ale patrząc na to co pokazane wyżej nie można się dziwić - cud, miód i orzeszki.
robmario napisał(a):Mam ten model i nie jest tak słodko, jak by sie mogło wydawać na pierwszy rzut oka, choć temat naprawdę świetny.

robmario napisał(a):Nie chodzi mi o sklejalność, tu może byc być o.k., choć model raczej dla zaawansowanych. Przyrzyjcie sie felgom, grilowi chłodnicy, fototrawionemu bagażnikowi, wszechobecnym o koszmarnym wypychaczom, całkowitemu brakowi faktury wewnętrznej (doskonale widoczna przez szyby), wygladowi foteli. Poza tym nie jestem pewien czy po lewej stronie w tej wersji były drzwi w przedniej części (w modelu są). Montaż szyb w tej postaci to nieporozumienie, trzeba bedzie robic nowe i mocować je w każdym oknie oddzielnie, jak w oryginale. W wojskowych wersjach w środku po prawej stronie na wysokości kierowcy był stelaż na broń, też warto go dorabiać.

robmario napisał(a):Po blaszce nie spodziewałem się niczego, dlatego szkoda żeby rurowy w realu bagażnik robić z płaskiej blaszki. Zamiast tego można było dać inne detale do wnętrza albo boczne pokrywy silnika ze szczelinami wentylacyjnymi.
Felgi są pełne, tylko z zaznaczonymi otworami ulgowymi a powinny być ażurowe. Wyskrobanie tego na wszystkich kołach to jednak problem. O ile przednie z bębnami hamulców pod spodem jeszcze bym strawił, to tylnych juz nie.

Powrót do Pojazdy wojskowe - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości