Dajan 52 napisał(a):Marder - czytaj ze zrozumieniem.
Właśnie czytam, więc pozwól, że cię teraz w całości zacytuję, co by już wątpliwości nie było.
Dajan 52 napisał(a):Ja nie przyczepiałem się do rodzaju świec dymnych tyko do tego ze został widoczny ślad klejenia - zwłaszcza na lewej.
Rzekomo zauważasz, że jest widoczny ślad klejenia ok. ale w pierwszej części zdania wyraźnie sugerujesz, że ktoś się czepiał nie tylko świec, ale i rodzaju (wzoru), rzekomo późniejszego, a ponieważ tylko ja się tego "czepiłem", to pozwoliłem sobie odnieść się do tego.
Żeby już dłużej nie przeciągać, możemy przyjąć, że eljazz zrobił wzór świec "pomiędzy", tzn ni to wczesne ni późne, ok, niech tak będzie. Fotkę/i wykonanych przeze mnie eljazz otrzymał i mógł się do tego też odnieść, ale jak do tej pory (wciąż czekam na priv) się nie odniósł, nie wiem dlaczego, jego sprawa...choć do błędu się przyznał.
Ponadto fakt, nie każdy jest Sebastianem (Rollingstonsem), choć ja akurat kwestii malowania się nie czepiałem, ale istotnie, nie dogodzisz.
Jest to mój ostatni post w tym temacie, bo dalszą dyskusję uważam za bezcelową, dlaczego?
Może spróbuje to wyjaśnić eljazz...jeśli będzie mu się chciało.
Pozdrawiam panowie i miłej nocy życzę.