Robert Ostrowski napisał(a):MiG-15 1/72 ProfiPack
Nie spodziewam się wielkiego sukcesu komercyjnego, skoro jest HobbyBoss za 20 zł...
Robert Ostrowski napisał(a):MiG-15 1/72 ProfiPack
GrzeM napisał(a):Robert Ostrowski napisał(a):MiG-15 1/72 ProfiPack
Nie spodziewam się wielkiego sukcesu komercyjnego, skoro jest HobbyBoss za 20 zł...

zenon-król woźnych napisał(a):Mam nadzieję że i jego i J-21 zrobią w końcu w 48.
Jacek Bzunek napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):Mam nadzieję że i jego i J-21 zrobią w końcu w 48.
Też bym chciał. Przy okazji, na Britmodeller ktoś przypuszcza że Special Hobby, wzorem wcześniejszych P-36, Buffalo i A5M wydanych w 72 i 32 tak samo postąpi w przypadku P.24.
sq9ans napisał(a):Fajnie by było popełnić P-24 w 1/32. Na rodzimych producentów raczej nie ma co liczyć w tej skali.
Jacek Bzunek napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):Mam nadzieję że i jego i J-21 zrobią w końcu w 48.
Też bym chciał. Przy okazji, na Britmodeller ktoś przypuszcza że Special Hobby, wzorem wcześniejszych P-36, Buffalo i A5M wydanych w 72 i 32 tak samo postąpi w przypadku P.24.
Jacek Bzunek napisał(a):Michał, pisałem o 32 a Mirage to 48.

GrzeM napisał(a):Czy ktoś z Was zamierza w ogóle kupić zestaw Pavli? A jeśli tak, to dlaczego?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości