Wnęki podwozia Mustang P-51 B /Mk III

Jeśli chcesz porozmawiać o prawdziwych latających maszynach lub szukasz dokumentacji do swojego modelu - napisz o tym tutaj.

Wnęki podwozia Mustang P-51 B /Mk III

Postprzez Jacks35 » wtorek, 27 września 2011, 22:30

Witam wszystkich,

Często zaglądam na forum ale rzadko się udzielam, niemniej szukam obecnie dokładnych zdjęć lub wiarygodnych rysunków wnęk podwozia Mustanga P-51 B i/lub MkIII. Chodzi zarówno o malowanie (był wątek i przestudiowałem go), ale przede wszystkim o widoczne we wnękach przewody i urządzenia. Mam zdjęcia odrestaurowanych wnęk w P-51 D, ale to nie to samo, jak wiemy. Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu zdjęć, rysunków w formie plików do pobrania lub przesłania mailem a nie linków do www, skąd nie można pobrać obrazów. Liczę na pomoc kolegów i z góry dziękuję :)
Jacks35

Reklama

modele polskich samolotów

Re: Wnęki podwozia Mustang P-51 B /Mk III

Postprzez Dawid. » środa, 28 września 2011, 09:24

Nie znam się dobrze na Mustangach, jednakże znalazłem dwa zdjęcia wnęk podwozia opisanych jako P-51 B.

Ciach! Zdjęcia wklejone niezgodnie z regulaminem. Również nie wyświetlały się.
Xenomorph
Dawid.

Postprzez Jacks35 » środa, 28 września 2011, 23:30

Dawid. napisał(a):Nie znam się dobrze na Mustangach, jednakże znalazłem dwa zdjęcia wnęk podwozia opisanych jako P-51 B.

Ciach! Zdjęcia wklejone niezgodnie z regulaminem. Również nie wyświetlały się.
Xenomorph

Super, ale nie widać zdjęć i pojawił się w Twoim poście komunikat: Ciach! Zdjęcia wklejone niezgodnie z regulaminem. Również nie wyświetlały się.

Może mógłbyś podesłać je na priva?
Jacks35

Postprzez Jacks35 » piątek, 30 września 2011, 22:26

Dzięki za dobre chęci, chociaż szkoda, że się nie udało. Znalazłem już jakieś foty po dłuższych poszukiwaniach. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i kolegów modelarzy :)
Jacks35

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste