Mecenas napisał(a):krzysiekk napisał(a):A podpowiecie gdzie można znaleźć tą Iwate CR w takiej cenie? B
Chyba najprościej w sklepie, który podał Robert - link na pierwszej stronie.
Tam jest CN (Neo), a nie CR (Revolution)
Mecenas napisał(a):krzysiekk napisał(a):A podpowiecie gdzie można znaleźć tą Iwate CR w takiej cenie? B
Chyba najprościej w sklepie, który podał Robert - link na pierwszej stronie.
Macio4ever napisał(a):Grawitacyjny moim zdaniem lepszy bo: możesz malować z mniejszą ilością farby (psik na 2 krople)
greatgonzo napisał(a):Bez problemu, a nawet z przyjemnością.

cris napisał(a):Witam serdecznie .
Odgrzeje trochę temat Neo -Iwaty .W innym temacie ,w którym pytałem się o pewien tani -taki podstawowy- aero,polecono mi Neo form Iwatę jako o niebo lepszą alternatywę (dla ścisłości od PIwaty EW770 /TG 180) Chciałbym się zapytać, jak sprawuje się to cudo .Temat się zakończył ,nikt nie przedstawił swoich wrażeń z użytkowania ,choć kilku Kolegów deklarowało zakup tego aerografu .Jak -obiektywnie - mają się walory tej ,,prawdziwej" (jak się w końcu okazało też Pseudo Iwaty ) do tych starszych, na których niejeden z tu obecnych,szkoli swój warsztat ? Czy ktoś mógłby skreślić parę zdań tylko tak obiektywnie ,a nie że świetna jest -bo mam
Rafal napisał(a):Żadna pseudo. Produkt robiony przez Neo dla Iwaty. To jest inna klasa niż nieautoryzowane kopie z Chin.
Bardzo źle Zła wiadomość:
Igła ma taką samą średnicę, co made-in-China knock-off Iwata igły, 1,18 mm lub 0,465 ". Nie ma szans korzystania z made-in-Japan części Iwata.
Przyjrzyj się igły, znalazłem ślady stali nie-tak-sprężystym jest używany. Znak towarowy "Made-in-China" knock-off.
I jeszcze dać Medea-Iwata kredytu dla poprawy kształtu filiżanki i wykończenie wyzwalania. Są one ważne poprawa w stosunku do obecnych upraw Knock-off. Oczekuję także wydajność będzie dobra gdy nowa. (Muszę przetestować go jeszcze.) Ale zrobili decyzję biznesową, aby Neo niezgodny z głównej linii Iwata.
czyli jeden z chińskich areo autoryzowany przez Iwate ,ale nie jej wyrób.Cóż, oczywiście, istnieje niewielka haczyk - to nie jest ściśle mówiąc dość "prawdziwy" Iwata, ale Neo jest produkowany dla Iwata, używając tajwańskie komponenty montowane w Chinach.
W regulaminie nic takiego nie dojrzałem ,chyba wręcz przeciwniepilex7 napisał(a):Czy przypadkiem cytowanie "tłumacza" google nie powinno być zakazane?
8. Użytkownik przytaczający w swojej wypowiedzi tekst w języku obcym zobowiązany jest jednocześnie do umieszczenia tłumaczenia tego tekstu lub jego streszczenia w języku polskim
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości