Jostein napisał(a):"Miecz Damoklesa nad piętą Achillesa", czyli Sword w natarciu. W zapowiedziach pięć zestawów. A to:
1) SW 72045 Spitfire Mk.Vc Trop RAAF; (i po co kupowałem dwa "tropicale" wcześniej?)
Dominik napisał(a):Jostein napisał(a):"Miecz Damoklesa nad piętą Achillesa", czyli Sword w natarciu. W zapowiedziach pięć zestawów. A to:
1) SW 72045 Spitfire Mk.Vc Trop RAAF; (i po co kupowałem dwa "tropicale" wcześniej?)
Jestem w podobnej sytuacji. Ale chyba się skusze na jeden egzemplarz. To teraz czekamy na malowania z Malty, SEAC, Afryki i US. No i może się zdarzyć malowanie czechosłowackie.
lodzianin napisał(a):Tak... przydałby się Spit VC SEAC... i wczesny Ki- 44- I, i/lub taki - II b w malowaniu kpt. Yukiyoshi Wakamatsu ( znanego asa ) z 85 Sentai z Chin z roku 1943...
no i Vanguarda mógłby Sword wznowić...
Dominik napisał(a):"]Jostein napisał(a):"Miecz Damoklesa nad piętą Achillesa", czyli Sword w natarciu. W zapowiedziach pięć zestawów. A to:
Jestem w podobnej sytuacji. Ale chyba się skusze na jeden egzemplarz. To teraz czekamy na malowania z Malty, SEAC, Afryki i US. No i może się zdarzyć malowanie czechosłowackie.
Jostein napisał(a):A malowanie USAAF i z Malty (249 Sqdn) oraz Indii (615) zdarzyły się w poprzednim Vc Trop, więc szanse na nowe są niewielkie.
Dominik napisał(a):Jostein napisał(a):A malowanie USAAF i z Malty (249 Sqdn) oraz Indii (615) zdarzyły się w poprzednim Vc Trop, więc szanse na nowe są niewielkie.
Australijskie też było, a mimo tego wypuścili nowe.
Jacek Bzunek napisał(a):AMG z Ukrainy obiecuje I-153 i Mi-2 w 1/48.
http://www.britmodeller.com/forums/inde ... opic=79691
...
Jacek Bzunek napisał(a):In-box Czajki.
http://scalemodels.ru/articles/966-obzo ... haika.html

Mac Eyka napisał(a):Jak na model w "czteryósemce" to bez rewelacji. Na zdjęciach razi osłona silnika i blaszka fototrawiona przypominająca mi pierwsze produkty Parta z przed nastu lat.
Jacek Bzunek napisał(a):Wyboru nie ma bo równie rewelacyjny inaczej CA jest niedostępny....

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości