Ile razy siadam na RR to zastanawiam się jak można tym dłużej jeździć - superniewygodne. Ale czego się spodziewać po sprzęcie, amatorskim ale jednak, na tor.Kazik napisał(a):U mnie w garażu stoi takie coś
Teraz to wiem ale dwadzieściakilka lat temu to pewności nie miałem ;)skwarciu21 napisał(a):E tam biegi się prosto zmienia problemu niema
Mnie niestety ciągnie zarówno do 2 jak i 4, niestety, bo finansowo to korzystne nie jest ;)Kazik napisał(a):Za młodu ciągnęło mnie do 4 a nie 2 kółek
No idzie ładnie. Choć ja wielkiego doświadczenia nie mam. A i blokada w postaci myśli "co jest za zakrętem" nie pozwala na zabawe na całego. TAlp mi pasuje właśnie ze względu na jazdę takimi drogami jak na zdj.Kazik napisał(a):Ze dwa razy się Hondą przejechałem i stwierdziłem że to jak siedzenie na pocisku.

zmorka napisał(a):Piękne macie dwa kółka, ale ta RR to faktycznie jest cholernie niewygodna, choć jazda sprawia ogromna frajdę, no ale widać przynajmniej, że Marek to młody człowiek
, bo na niewygody to tylko staruszkowie narzekają
.
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości