imek46 napisał(a):Niestety nie mogę pobrać tej karty. Czyli jak nabazgrolę na karcie i przejadę 400 km z okładem to okaże się potem, że mi modelu nie przyjmą. Coś tu nie tak.
Hobby napisał(a):Miejcie litość, na miejscu wypełniać ! Chcieli byśmy przywieźć parę modeli ale jak ma mnie czekać godzina albo więcej wypisywania to już mi się nie chce.
Hobby napisał(a):Chcieli byśmy przywieźć parę modeli ale jak ma mnie czekać godzina albo więcej wypisywania to już mi się nie chce.
Hobby napisał(a):Na opłaty narzekałem i będę narzekał. ISMR pokrywa te opłaty swoim członkom w 100 % przy takiej wysokości jest to jednak obciążenie dla nas. Pokrywamy też 50% zakwaterowania i dojazdu. Więc ta gościna będzie nas troszkę kosztować.
Hobby napisał(a):Stawimy się ale na integrację to tylko ze słonymi paluchami przyjdziemy i jednym piwkiem na sześciu.
Tak Artur, tu się pracuje !! Choć może tego nie widać.artro219 napisał(a):niedotyczy to ekip z Inowrocławia i Olsztyna
?????
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości