No to łyżka dziegciu a propos Airesa:
Po przymierzaniu i rozpoczęciu dłubania odradzam kupowanie kokpitu. Niestety jest to zrobiony na totalny odwal nic nie warty kawałek k...sko drogiej żywicy. Paniowie, to co tam dał w środku Aires to nawet nie przypomina kabiny MFa. Jakość wykonania paneli na ściankach bocznych a już zwłaszcza bezpieczników oraz paneli radiostacji to jest po prostu dziadostwo i k...restwo. W życiu nie widziałem gorszego koszmarka od nich, neomega robi juz lepsze...
ślady na tylnej ścianie kabiny wskazują na to, że za chwilę Aires uraczy nas zestawem detail set z otwartym panelem elektroniki za kabiną, zrobili szczegóły na obu stronach wręgi pionowej za kabiną, tego akurat w zestawie do academy jeśli dobrze pamiętam nie było...
Komora podwozia... moje niestety sa za krótkie tak ok 2 mm na długości - dlaczego nie wiem

Być może to jest skurcz żywicy jakiś nadmierny, tym niemniej komór pozdwozia do swojej M-ki z Airesa nie włożę, trzeba będzoie pokombinować... bo na dzisiaj to o prostu ścianki wystają do środka wnęki
A miało być tak pięknie