MARIO napisał(a):NUDA![]()
![]()
Jacek Bzunek napisał(a):Dziwnie wygląda lustrzany serial KM112. Wydawało mi się że seriale malowano na spodzie płata przodem i tyłem do kierunku lotu ale nie w odbiciu lustrzanym.
RAV napisał(a):Widziałem gdzieś niezbyt wyraźne zdjęcie z opisem, że właśnie w tym egzemplarzu najprawdopodobniej było lustrzane odbicie. Prawdopodobnie niezbyt rozgarnięty mechanik przyłożył szablon na odwrót i tak wyszło.
Jacek Bzunek napisał(a):RAV napisał(a):Widziałem gdzieś niezbyt wyraźne zdjęcie z opisem, że właśnie w tym egzemplarzu najprawdopodobniej było lustrzane odbicie. Prawdopodobnie niezbyt rozgarnięty mechanik przyłożył szablon na odwrót i tak wyszło.
Jeśli tak-to tym bardziej zestaw zasługuje na bliższe zainteresowanie.
Tofik napisał(a):Zdjęcie Mustanga KM112 jest w Model Hobby nr15. I na pewno nie jest odwrócone. A co do oznaczeń na spodzie to są widoczne litery KM i na moje oko są w tzw. lustrzanym odbiciu. Stawiam na nierozgarniętego "malarza" co źle zrozumiał że oznaczenia maja być odwrócone o 180 stopni.
Grzegorz2107 napisał(a):Niestety nie mam tego zdjęcia, więc trudno mi samemu się o tym przekonać, ale jak wykluczyłeś odwrócenie negatywu?

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości