shivadog napisał(a):To ja poproszę na gwiazdkę.
Pawel Burchard napisał(a):z takimi requestami to raczej do Mikołaja...
Robert Ostrowski napisał(a):Tomasz Mańkowski napisał(a):Ponadto jedną sztukę dostał KFS aby poskładać go i pomalować na okładkę - możecie więc liczyć na jego jakąś relację na forach anglojezycznych.
.
A dlaczego nie na polskim forum?

potez napisał(a):Ja tam swoją zamówiłem i cieszę się bardzo, że TUR zgodził się zrobić tą matkę.
Cena jest więcej niż atrakcyjna, bo na zdjęciach widać, że model jest dobrej jakości. Słabych modeli żywicznych o kosmicznych cenach na rynku jest dość.
Dla mnie to tym bardziej fajne, że co prawda umiem i wiem jak sobie taka 7-kę wystrugać ale nie mam po prostu na to czasu, za dużo pracy a za mało czasu na hobby.
Chylę czoła przed znanym koncernem modelarskim, który zdecydował się podjąć ryzyko wypuszczenia tego modelu i czekam na potwierdzenie, że czas zrobienia przezlewu nadszedł.![]()
PS: Przy okazji informuję przedstawicieli koncernu, że pudełko ze zdjęciem nie jest mi potrzebne i chętnie otrzymam przesyłkę wcześniej

potez napisał(a):
PS: Przy okazji informuję przedstawicieli koncernu, że pudełko ze zdjęciem nie jest mi potrzebne i chętnie otrzymam przesyłkę wcześniej
potez napisał(a):PS: Przy okazji informuję przedstawicieli koncernu, że pudełko ze zdjęciem nie jest mi potrzebne i chętnie otrzymam przesyłkę wcześniej
malinowski napisał(a):PS czy w zestawie będą jakieś kalki czy trzeba kupić osobno?

Chudziutki napisał(a):Pytanie natury technicznej bo na aeroscale i dws nie mogę się dopatrzeć: Jak będzie zrobiony wiatrochron? Jakiś szablon wg którego trzeba będzie zrobić samodzielnie czy blaszka fototrawiona?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości