Jak już pisałem wnętrze Hasegawy idealnie pasuje do kadłuba Italeri. Niestety płyta pancerna Italeri nie pasuje do kadłuba Italeri ->arkusz plastiku, szpachla i ponowne malowanie.

Jacek Bzunek napisał(a):Jak już pisałem wnętrze Hasegawy idealnie pasuje do kadłuba Italeri. Niestety płyta pancerna Italeri nie pasuje do kadłuba Italeri ->arkusz plastiku, szpachla i ponowne malowanie.
Kuba P. napisał(a): Wkleiłem to w końcu na CA, szpary jak cholera, uskoki - samo ZŁO!
Kuba P. napisał(a):Słaba sprawa, skleiłem te osłony na CA, oszlifowałem na gładko i jest poprawnie, ale dzięki temu straciłem totalnie linie blach i zamków po lewej stronie. Do tego profil górnej części osłon silnika stał się chyba zbyt płaski...
Kuba P. napisał(a):W każdym razie mam plan pewniak - mam sporo części pozostałych po zniszczonym kiedyś Mk II Hasegawy. W tym nówka sztuka nos.
Planuję przeszczepić mu po prostu dłuższy nos od Mk II Hasegawy, tylko czy taki Sea Hurricane w rzeczywistości istniał?
Ewentualnie Sea Hurricane Mk. IIc (skrzydła w razie W tez mam![]()
![]()
)

Tak przy okazji, najpierw Seafire, teraz Sea Hurricane. Co dalej?
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości