Witam ładnie wykonane detale ,ładne przetarcia metali. Co do uwag jakie mogły by ulepszyć przyszłe prace -Zabłocone buty żołnierzy powinny zostawić ślady na pancerzu, na czołgu powinien pojawić się śnieg tak jak na makiecie lub zacieki wody z roztopionego śniegu i jakieś okopcenia przy wydechu . Jak dla mnie a jestem tu nowy i nie oglądałem za dużo innych prac to 9\10 .
Całośc bardzo mi się podoba, szczególnie ślady eksploatacji. Nie podobają mi się: ostre cieniowanie placów stojącego żołnierza oraz chyba zbyt czyste koła napinające i napędzające (tak to się nazywa) w pojeździe. Bardzo podoba mi się osadzenie pojazdu na/w podłożu. Gratulacje!
..."a gdzie będziesz trzymał ten embrion, w pudełku?!"...
Prezentacja Twoich modeli na podstawkach dużo zyskuje. Przyjemnie się to ogląda. Co więcej, wyrobiłeś swój styl, dzięki czemu wiadomo czyja to praca . Co do modelu, bardzo pozytywnie, fajnie, schludnie i wszystko pasuje do siebie. Przyjemnie ogląda się Twoje prace.
PS, b.dobre zdjęcia
Mateusz Mathea http://matejson.blogspot.com "Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe." A.E.